Главная / Noutati / Expoziţia Internaţională Specializată de maşini, echipamente şi tehnologii destinate complexului agroindustrial „IUGAGRO”

Expoziţia Internaţională Specializată de maşini, echipamente şi tehnologii destinate complexului agroindustrial „IUGAGRO”

 În perioada 24-28 noiembrie 2014 Institutul de Tehnică Agricolă „Mecagro” a participat la Expoziţia Internaţională Specializată de maşini, echipamente şi tehnologii destinate complexului agroindustrial „IUGAGRO”, care a avut loc în oraşul Krasnodar, cea mai mare expoziţie regională din Federaţia Rusă. La expoziţie au participat peste 600 companii din 30 regiuni ale Federaţiei Ruse, 31 țări din UE, Asia şi America.
   Institutul „Mecagro” a prezentat la această expoziţie prestigioasă mașini şi utilaje moderne pentru protecţia plantelor.
   Tehnica agricolă pentru protecţia livezilor, plantaţiilor viţei de vie şi culturilor de câmp, produsă în Moldova, s-a bucurat de un mare succes la producătorii agricoli din Regiunea Krasnodar. Cele mai apreciate au fost maşinile de stropit pentru livezi şi vii SLV-2000CR şi SNU-2000TURBO.
   Maşina de stropit SLV-2000CR cu captare frontală a aerulu, ce reduce pătrunderea repetată a picăturilor de lichid în ansamblul de ventilaţie – pulverizare, dispozitiv de redresare a aerului, ce reduce gradul de turbulenţă a fluxului de aer, garantînd distribuirea mai uniformă a picăturilor de lichid pe suprafaţa tratată şi înălţimea de tratare până la 7,5 m.

 Maşina de stropit SLV 2000CR a fost menţionată cu Diploma de gradul 1 oferită de Ministerul Agriculturii al Federaţiei Ruse.

RussiaRomania